TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlk hastası Poyraz bebek!

Yeni açılan İzmir Özel Can Hastanesinin ilk hastası 3 aylık Poyraz Bebek oldu. Ahmet Poyraz Arıkan, Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Serkan Tüğen tarafından sünnet edildi

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2017 08:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İlk hastası Poyraz bebek!

ALİ TAYDAŞ

Can Sağlık Grubu bünyesinde iki yıl önce temeli atılan İzmir’in Çiğli İlçesi’ndeki İzmir Özel Can Hastanesi bu hafta başında hizmete girdi. 150 yatak kapasiteli hastanenin ilk hastası ise Poyraz Bebek oldu. Poyraz Bebek’in sünnetinin operasyonunu yapan Op.Dr. Serkan Tüğen, lokal anestezi ile gerçekleşen ameliyatın başarılı geçtiğini söyledi. Poyraz Bebek’in ailesi Olcay ve Cansu Arıkan çifti, doktorları Tüğen’e teşekkür etti.

SAĞLIKTA EN İYİYE

İzmir Özel Can Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Keskiner, İzmirliler ve bölge insanının yeni açılan hastanelerine gösterdikleri yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi. ‘Sağlıkta en iyiye, daima ileriye’ ilkesiyle hareket ederek 2002 yılında kurdukları Özel Salihli Can Hastanesinde hastalarıyla aralarında oluşturdukları iyi niyet ve samimiyeti, İzmir’de de sürdüreceklerini belirten Keskiner,  “İzmir Özel Can Hastanemize gösterilen ilgi, sevgi ve güven bizi son derece mutlu etti. Hastalarımızdan aldığımız güçle, İzmir ve bölge halkına 7 / 24 güler yüzlü hizmet anlayışımızla hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

ÇÖZÜM ODAĞI OLACAK

İzmir Özel Can Hastanesi 6 ameliyathanesi, 38’i yeni doğan ve erişkin yoğun bakım olmak üzere başlangıçta 75 ilerleyen dönemde 150 yatak kapasitesi ve 350 çalışanıyla bölgenin önemli sağlık sorunlarına çözüm odağı olacak. Hastane başlangıçta Kadın Hastalıkları ve Doğum, Genel Cerrahi, Plastik Cerrahi, Ortopedi, Üroloji, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz, Beyin Cerrahi, İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon, Yoğun Bakım, Yenidoğan Yoğun Bakım, Acil Servis, Biyokimya kliniklerinde 2’si profesör olmak üzere alanlarında uzman ve her biri mesleki yaşamlarında binlerce hastaya şifa olmuş hekim kadrosuyla hizmet verecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.