TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüzün ve mutluluk aynı gün geldi

Geçen yıl doğum gününde meme kanserine yakalandığını öğrenen Zuhal Elden, zorlu tedavi sürecinin ardından hastalığı atlattığı haberini 42’nci yaşına bastığı gün aldı. Elden, hüznü ve mutluluğu bir yıl arayla aynı gün yaşadı

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 06:52
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hüzün ve mutluluk aynı gün geldi

E. ÇAĞLA GENİŞ-ÖZEL HABER

Buca İlçesi’nde yaşayan Zuhal Elden, grip nedeniyle geçen sene 15 Nisan günü doktora gitti. Yapılan tetkiklerin ardından meme kanserine yakalandığı söylendi. Üstelik kanser teşhisi, doğum gününün olduğu gün konuldu. O gün doğum günü için kutlama hazırlıkları yapan ailesi ve yakınları haberi alınca adeta yıkıldı. O ise, yaşadığı ilk şokun ardından tüm gücünü toplayıp hastalıkla mücadele etmeye karar verdi. Vakit kaybetmeden ameliyat olup kemoterapiye başladı. Yaklaşık bir yıl süren tedavi süreci boyunca eşi ve yakınlarının desteği ile ayakta durmayı başardı. Son radyoterapi seansının sonuçlarını beklediği günlerde doğum gününe kısa bir süre kalmıştı. Zuhal’in doktoru ile irtibata geçen ailesi, güzel haberi alır almaz sürpriz bir doğum günü kutlaması için hazırlıklara başladı. Geçen yıl doğum gününde meme kanserine yakalandığını öğrenen Zuhal, hastalığı atlattığı haberini 42’nci yaşına bastığı gün sevenlerinden aldı. Aldığı güzel haberin doğum günü ile aynı tarihe denk gelmesi nedeniyle çifte sevinç yaşayan Zuhal, ailesi ve yakınları tarafından düzenlenen doğum günü partisi ile kansere elveda demenin mutluluğunu yaşadı.

“YENİDEN DOĞDUM”

Doğum gününde ömür boyu unutamayacağı bir hediye aldığını söyleyen Elden, duygularını şöyle aktardı: “Geçen yıl doğum günümde kanser olduğumu öğrendiğimde aklıma ilk olarak ölüm gelmişti. Daha yapmak ve görmek istediğim çok şey vardı. Henüz ölemezdim, ölmemeliydim. Kızım bensiz ne yapardı… Eşim, annem, ablam ve sevdiklerim, onlarla vedalaşmak için çok erkendi. Hemen toparladım kendimi ve öncelikle ölüm düşüncesini attım zihnimden. Ben bu hastalığı yeneceğim ve seneye doğum günümde bana bahşedilen yeni hayatımı tüm sevdiklerimle kutlayacağım dedim. Çok şükür ki Rabbim de bana yardım etti ve bugüne gelebildik. Bugün burada sevdiklerimle bu güzel haberi kutluyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Yapılan son testler hastalıktan kurtulduğumu gösteriyor. Yılmadan mücadele ettim ve sağlığıma tekrar kavuştum. Her şeye rağmen hayat çok güzel ve devam ediyor. Yaşadığım sıkıntılı günlerin ardından müjdeli haberi doğum günüm olan 15 Nisan’da aldım. Ben haberi aldığım gün yeniden doğdum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.