TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüzün Fotoğrafları raflarda yerini aldı

Şair Mehmet Demirkapı’nın ilk şiir kitabı “Hüzün Fotoğrafları” yayımlandı. Şiirlerinde yaşam felsefesini yansıtan yazarın kitabı ilk yılda iki baskı yaparak büyük bir başarı elde etti

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2018 07:39
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hüzün Fotoğrafları raflarda yerini aldı

ONURHAN ALPAGUT

Mehmet Demirkapı’nın ilk şiir kitabı Hüzün Fotoğrafları yayınlandı. Mühür Yayınları’ndan çıkan eser, yazarın tamamı ile kendine özgün bir üslup ile kaleme aldığı farklı içerikteki hayatın içerisinde yer alan olaylardan esinlemesinden oluşuyor. 72 sayfadan oluşan kitap okuyucuyu yazarın deyimiyle her eserde içine çekiyor.

“İNSANIN PARMAK İZLERİ VAR”

Şair Mehmet Demirkapı, kısa süre önce raflarda yerini alan Hüzünlü Resimler adını şiir kitabının heyecanını bizimle paylaştı. Yeni bir kitabın da hazırlığında olduğunu belirten şair, “Kitabımda benim hayat felsefem var” dedi. Şiir kitabının bir solukta okuyucuyu içine çektiğini söyleyen Demirkapı,”Şiir kitabım bir yılda iki baskı yaptı. İçinde okuyanların baştan sona bir solukta okuyup ve her birini okutan şiirler var. Sebebi farklı konuları içermesi ve hayatın içinde size onu farklı bir dil ile sunması. Hiç birinde kendini tekrar eden duygulara girmemeye özen gösteren bir üslup var. Hayatın yaşanmışlığı içinde yakalanan anlardaki, insanın parmak izleri var” dedi.

YENİ KİTABI YOLDA

Kısa süre sonra bir eserinin daha okuyucular ile buluşacağını müjdeleyen Demirkapı, “İkinci kitap dosyam, Ah Şu Fizik. Umarım eylülde okuyucu ile buluşacak. Yirmi yıllık bir öyküsü, elli yıllık bir birikimi olan bir dosya. Bu kitapta bu ülke insanının genlerine işlemiş bir hastalığın teşhisi ve tedavisi üzerine kendi içinde formüle edilmiş bir metodu var. Bu ülke insanını başarılı ve mutlu edecek, “Baklava Dilimi Metodu”, öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hitap edecek olan bir dosya. Yani tüm Türkiye aslında bu dosyayı bekliyor. Katıldığım kitap fuarlarında dosyayı anlattığım her bir okuyucu kitabı heyecanla beklediğini söyledi” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.