TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hırsız yakalayan cüzdan

Günlük hayatta sürekli olarak kullandığımız ve çalınma tehlikesi ile yüz yüze olan cüzdanlarınızı korumak ister misiniz? O halde Volterman tam size göre

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 07:43
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hırsız yakalayan cüzdan

ALİ TAYDAŞ

Günlük hayatta sürekli olarak kullandığımız cüzdanlar, kimlik kartlarımızı, kredi kartlarımızı ve paralarımızı taşıdıkları için büyük önem taşıyor. Bu nedenle cüzdanlarımızı hep koruma altına almak istiyoruz. İşte bu noktada geliştirilen yeni akıllı cüzdan sizlerin hırsızlıkla mücadele etmesini kolaylaştırıyor. Volterman akıllı cüzdan, 512MB RAM, dahili bir kamera ve GPS gibi teknolojilerle birlikte geliyor. Bu cüzdanı isterseniz telefonunuzu şarj etmek için de kullanabilirsiniz. Bluetooth ile eşleştirmeniz gereken Volterman, cüzdanınızı bir yerde unuttuğunuzda sizi telefonunuz aracılığıyla bilgilendirmektedir.

HIRSIZIN FOTOĞRAFINI ÇEKİN!

Dahili kamerası da bulunan cihaz, bu özelliği ile ön plana çıkmaktadır. Akıllı cüzdan “Kaybolma” modundayken cüzdanınızı çalan hırsızın fotoğrafını çekmektedir. İsteğe bağlı olarak kullanılan bu özellik ile artık korku yaşamayacaksınız. Volterman cüzdanın pil boyutları 2,000mAh ila 5,000mAh arasında değişiyor. Cüzdanın fiyatı ise 98 dolar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.