TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hem yumurta hem oyuncak

İzmir Pastörize Yumurta Sanayi, yapboz gibi birbirine geçerek farklı oyuncak tasarımlarının yapılabileceği 4 farklı renkteki ambalajla çocuklara yumurtayı sevdirecek

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2017 07:48
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hem yumurta hem oyuncak

KENAN YEŞİL

İzmir’de üretim yapan İzmir Pastörize Yumurta Sanayi (İPAY), yapboz gibi birbirine geçerek farklı oyuncak tasarımlarının yapılabileceği 4 farklı renkteki ambalajla çocuklara yumurtayı sevdirecek. Yumurtaları ‘FOL Play’ markasıyla satışa sunduklarını söyleyen İPAY Genel Müdürü Demet Han Özok, “Kendi çocuklarımıza rahatlıkla yedirebildiğimiz yumurtalarımızı tüm çocuklara ulaştırma düşüncesinden yola çıkarak bu projeyi hayata geçiriyoruz. Dolayısıyla çocuklarımıza yedirebileceğimiz, ‘annelerden annelere, annelerden çocuklara’ sloganımızla yumurtalarımızı sizlere sunuyoruz” dedi.

İÇİ ANNLERİ DIŞI ÇOCUKLARI SEVİNDİRECEK

Urla ve Kemalpaşa’daki çiftliklerde toplam 350 bin tavuk ile ayda 15 milyon yumurtadan pastörize sıvı yumurta üreten İPAY, çocuklara yumurtayı sevdirmek için Fol Play markasıyla yapboz ambalajlar üretti. Sarı, mavi, yeşil ve kırmızı ambalajlarda 8’erli olarak satışa çıkarılan yeni ürünleriyle ilgili Swissotel’de düzenlenen toplantıda konuşan Genel Müdür Özok, yumurtanın içinin anneleri dışının ise çocukları sevindireceğini söyledi.

GERİ DÖNÜŞTÜRÜLEBİLİR AMBALAJ

FOL Play yumurtalarını rafta da farklılık yaratan renkli, fonksiyonel ve şık ambalajlar içerisinde tüketiciye sunduklarını belirten Özok, “Ambalajlarımız geri dönüştürülebilir, gıdaya uygun ve aynı zamanda AB standartlarına göre test edilmiş ve onaylanarak ‘oyuncak’ niteliği kazanmış özel ambalajlardır. Yumurtalarını Ekim 2017 itibariyle 475 Migros mağazasında tüketicimizin beğenisine sunduk” diye konuştu.

ÇOCUKLARI İÇİN

Amaçlarının yumurtayı, çocuklara daha çok sevdirmek, tüketimlerini artırmak ve yapboz olarak kullanabilecekleri oyuncak ile yaratıcılıklarını geliştirmek olduğunu açıklayan Demet Han Özok, “Güçlü yönetim kadromuzun 5 kadın üyesi var. Ben dahil hepimiz aynı zamanda birer anneyiz, hepimiz çocuklarımızın üzerine titriyoruz. Her anne gibi bizler de çocuklarımız için zaman zaman sağlıklı beslenmeleri konusunda endişeler yaşıyoruz. İşte bu düşünceden yola çıkarak kendi çocuklarımıza rahatlıkla yedirebileceğimiz son derece sağlıklı ve eğlenceli yumurtaları annelerimize öneriyoruz” ifadelerini kullandı.

HEM YEMELİK HEM OYUNLUK

Türkiye kabuklu yumurta pazarının en yeni oyuncusu olan FOL Play’i, üretimindeki hijyen, kalite ve üründeki lezzetinin yanı sıra rakiplerinden ayıran önemli bir özelliği de gerçekten “yapboz” olarak değerlendirilebilecek bir oyun aracı olması. Sekiz yumurtanın kullanılmasıyla elde kalan ambalajlar birbirine geçirilerek mini kulübeden araba veya kuleye kadar birçok oyuncak tasarlanabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.