TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayvanlar için fedakarlık yapıldı

Ataışığı Anaokulu, hayvan dostları için bir şeyler yapmak isteyen öğrencileri ile örnek olacak bir projeye imza attı. Çocuklar oynamadıkları oyuncakları satışa çıkararak dostlarına yardımcı oldu

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 06:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hayvanlar için fedakarlık yapıldı

ASİYE ARSLAN

Ataışığı Anaokulu öğrencileri, evlerindeki oynamadıkları oyuncakları hayvan dostları için satışa çıkardı. Büyük bir fedakarlık örneği gösteren çocukları bu sayede hayvanların mama ihtiyaçlarını giderdi. Toplanan tüm para ile, Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan hayvanlar mama alındı.

HERKES MUTLU OLDU

Konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulunan okul kurucusu ve yöneticisi Asiye Cesur Eminoğlu, “Hayvan dostlarımız için başlattığımız bu projede çocuklarımız evlerinde oynamadıkları oyuncakları satışa çıkardılar. Her bir çocuğumuz büyük bir fedakarlık gösterdiler. Onlar için çok kıymetli olan oyuncaklarını satarken bazıları üzgün bazıları ise çok sevinçliydi. Hatta birkaç çocuğumuz satışını yaparken son kez oyuncağına bakmak istedi. Sessiz dostlarımızın karınlarının aç olduklarını söyleyemediklerini bu yüzden her evin önünde bir kap su ve bir kap yiyecek bulundurmamızın öneminden bahsettik çocuklarımıza. Satışa çıkan oyuncakları kendileri fiyatlandırdılar.1 TL 2 TL gibi. Toplanan tüm paralarla Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nden Birol Bey ile görüştük. Çocuklarımızın bu fedakar davranışından kendileri de çok memnun kaldılar. Temsili olarak birkaç çocuğumuzla birlikte aldığımız mamaları sahiplerine ulaştırdık. Çocuklarımız minik kalplerinde kocaman bir sevgi taşıyorlar. Onlara hayvan sevgisini ve onları koruma duygusunu aşılayabilmek için düzenlediğimiz bu projede anne babalar da çok mutlu oldular. Çocuklarımız ile birlikte katılacağımız daha farklı projelerimiz olacaktır” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.