TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haftaya genel bakış

İzmir takımları bu haftayı da genelde iyi kapattı. Süper Lig temsilcimiz Göztepe Karabükspor deplasmanından altın değerinde 3 puan çıkardı

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 08:18
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Haftaya genel bakış

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

Futbolda İzmir’i temsil eden ekiplerimiz bu haftayı da geride bıraktı. İzmir takımları genel olarak başarılı bir grafik çizdi. Haftanın en önemli maçında Göztepe, Karabükspor deplasmanında bir attı üç puan aldı. Kendisi açısından çok önemli üç puanı cebine koyan Göztepe ilkyarının bitmesine 3 hafta kala ligi iyi bir yerde bitireceğinin sinyalini verdi.

ALTINORDU EVDE YOK

Altınordu, iç sahada puan kayıplarına devam ediyor. Gazişehir Gaziantep FK’ya evinde 3 puanı veren Şeytanların galibiyet hasreti ise 7 haftaya çıktı. İçeride ve dışarıda 7 haftadır galibiyete hasret kalan Altınordu’nun bir an önce düzelmesi gerekiyor. Ligde tehlikeli bölgelere yavaş yavaş yaklaşan takımda sorunun çözülmesi ve takımın yeniden galibiyetler alması için revizyon yapılması şart.

İZMİR DERBİSİ MENEMEN’İN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta liderlik hesapları yapan Menemen Belediyespor bu hafta evinde grubun diğer İzmir takımı Bucaspor’u ağırladı. Maçta çok iyi mücadele eden Menemen Belediyespor, kendi sahasında konuk ettiği Bucaspor’a puan fırsatı vermedi. Hatayspor ve Afjet Afyonspor’un puan kayıplarını iyi değerlendiren Menemen Belediyespor, bu galibiyetle zirveye yerleşti. Bucaspor’da ise kötü gidiş devam ediyor. Düşme hattındaki Tuzlaspor ile aynı puanda yer alan Buca’yı zor günler bekliyor. Takımın ligin ikinci yarısında mutlaka toparlanması gerekiyor.

KAF KAF 1 PUANA RAZI OLDU

Geçen hafta Ottocool Karagümrük deplasmanından üç puanla dönen Karşıyaka evinde Konya Anadolu Selçukspor ile golsüz berabere kaldı. Sahadan 1 puanla ayrılan Kaf Kaf düşme hattından bu hafta da kurtulamadı. Haftaya Fethiyespor ile hayati bir maça çıkacak olan Kaf Kaf’ın düşme hattının üstünde yer alan rakibinden mutlaka üç puan alması gerekiyor.

ALTAY’DA DÜŞÜŞ VAR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta iki hafta önce lider olan Altay’a liderlik yaramadı. İki haftadır berabere kalarak 4 puan kaybeden Altay lider Gümüşhanespor’un 4 puan gerisine düştü. Haftaya kendi evinde Pendikspo2u ağırlayacak olan Altay’ın evinde mutlak üç puana ihtiyacı var. Liderle olan farkın açılmaması ve kapanması için Altay’ın puan kaybına tahammülü yok.

TİRE LİDERLİĞE GÖZ KIRPIYOR

İzmir’i TFF 3. Lig 1. Grupta temsil eden Bergama Belediyespor, haftayı kendi evinde mağlubiyet ile kapatırken 3. Lig 2. Grupta temsil eden Tire 1922 Spor ise haftayı galibiyet ile kapattı. Kendi evinde Bayrampaşa’ya mağlup olan Bergama Belediyespor, tehlike hattının tam üstünde yer alıyor. Kırıkhanspor deplasmanında üç puanla dönen Tire 1922 Spor ise büyük iş başardı. Tire 1922 Spor bu sonuçla kendisine yedinci sırada yer bulurken lider ile arasında sadece üç puan fark bulunuyor. Tire 1922 Spor ligin ikinci yarısında da bu performansı sürdürürse şampiyonluk yarışının adayı olabilir. Şampiyonluk için bu grupta çok aday var ancak Tire 1922 Spor bu takımların arasından kolayca sıyrılabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.