TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haftaya Genel Bakış

Profesyonel futbol ligleri son haftalara adım adım ilerlerken, İzmir temsilcileri de şampiyonluk, Play-Off ve küme düşme potasındaki kritik virajları geçmeye devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2018 08:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Haftaya Genel Bakış

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

İzmir’in futboldaki temsilcileri oynadıkları liglerde kritik haftaları bir bir geride bırakıyor. Şampiyonluk, Play-Off ve küme düşmeme mücadelesi içinde olan İzmir takımları son haftalara nefes nefese giriyor. İzmir’in Spor Toto Süper Lig’deki tek temsilcisi olan Göztepe ligin 30. haftasında deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor’a konuk oldu. Göz-Göz, zorlu Akhisar deplasmanından 1 puan çıkarmayı başardı. Avrupa Kupalarına katılmak için son ana kadar mücadelesini sürdürecek olan Göz-Göz’ü ligin son haftasına kadar zorlu bir maraton bekliyor.

ALTAY HEDEFE KİLİTLENDİ

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Altay evinde ağırladığı Hacettepe’yi 3-1 ile geçti. Ligde şampiyonluk yolunda çok kritik bir virajı geride bırakan Altay’da tüm camia Spor Toto 1. Lig’e doğrudan çıkmak için kenetlendi. Büyük Altay haftaya deplasmanda Pendikspor’a ağırlayacak.

MENEMEN’İN İŞİ ZORLAŞTI, BUCA ATEŞ HATTINDA

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 32’inci hafta karşılaşmasında Menemen Belediyespor İzmir derbisinde zor günler geçiren Bucaspor’a konuk oldu. İki takımın da puan kaybına tahammülü olmadığı maçta taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı. Menemen cephesinde kaybedilen 2 puan büyük üzüntü yarattı. Çünkü lider Hatayspor’da deplasmanda 2 puan bıraktı ancak Menemen Buca’yı mağlup edemeyince lider olma şansını kullanamadı. Bucaspor, tarafında ise Menemen maçından alınan kritik 1 puan ligde son iki haftaya girerken çok değerli oldu. Haftaya deplasmanda Kastamonu 1966 ile karşılaşacak olan Buca’nın galibiyetten başka şansı yok. Menemen Belediyespor ise Etimesgut Belediyespor’ konuk olacak.

ALTINORDU PLAY-OFF AŞKINA

Spor Toto 1’inci Lig’de 32’nci haftanın açılış maçında Play-Off mücadelesi veren Altınordu evinde küme düşmesi daha önce kesinleşen Grandmedical Manisaspor’u 3-0 mağlup etti. Ligde son iki haftaya girilirken, Şeytanlar, Play-Off yolunda kritik üç puanı cebine koydu.

KAF-KAF LİGİ BİTİRDİ

TFF 2.Lig Beyaz Grup 32’inci hafta mücadelesinde Karşıyaka deplasmanda Konya Anadolu Selçukspor’a 3-0’lık skorla mağlup oldu. ligde düşmesi kesinleşen Kaf-Kaf prestij mücadelesinde sahaya gençlerden kurulu bir kadro ile çıktı. Önümüzdeki sezonun planlamasını yapan Kaf-Kaf, kafasında ligi bitirdi.

BERGAMA RAHATLADI; TİRE PLAY-OFF’A GÖZ KIRPTI

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci Grup’un 32’inci haftasında Bayrampaşa deplasmanına çıkan Bergama Belediyespor, deplasmandan üç puanla döndü. Ligde küme düşme potasının 1 puan üstünde yer alan Bergama Belediyespor, Yomraspor ile karşılaşacak. Spor Toto 3’üncü Lig 2’inci Grupta Tire 1922 Spor ise evinde Kırıkhanspor’u 3-1 mağlup etti. Play-Off potasında Yeni Orduspor ile 55 puanda yer alan Tire’nin puan kaybına tahammülü yok. Haftaya deplasmanda Yeşil Bursa A.Ş. ile karşılaşacak olan Tire 1922 ligde son iki haftaya girilirken çok dikkatli olması gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.