TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haftaya genel bakış

İzmir takımları bu haftayı iyi sonuçlarla kapattı. İzmir takımları içinde haftanın en önemli galibiyetlerine Altınordu ve Göztepe ulaştı. Göztepe, Avrupa’ya göz kırparken, Altınordu ise Süper Lig’e bir adım daha yaklaştı

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 07:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Haftaya genel bakış

ÖZKAN PEKÇALIŞKAN

İzmir’in futboldaki temsilcileri bu haftayı iyi değerlendirdi. Göztepe evinde konuk ettiği Antalyaspor’u Demba Ba’nın golleriyle geçerken, Altınordu deplasmanda Eskişehirspor’u mağlup ederek Süper Lig yolunda önemli bir galibiyete imza attı.

Altay, evinde SBS İnşaat Kırklarelispor, Menemen Belediyespor ise deplasmanda Hatayspor ile berabere kalmasına rağmen liderliği bırakmadı. Bucaspor’un iki haftadır süren galibiyet serisine Sivas Belediye Spor dur dedi. Buca Sivas deplasmanından puan çıkartamadı. Karşıyaka yine son dakikalarda yıkıldı ve Zonguldak deplasmanından eli boş döndü. Tire 1922 Spor deplasmanda Erokspor AŞ’yi yenerken, Bergama Belediyespor evinde Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor ile berabere kalarak sahasında 1 puana razı oldu.

GÖZTEPE AVRUPA AŞKINA

Spor Toto Süper Lig'de İzmir’i tek başına temsil eden Göztepe, evinde Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılıları galibiyete götüren gollerin ikisi de Demba Ba'dan geldi. Göztepe bu sonuçla Avrupa kupalarına katılma yolunda önemli bir adım attı.

ALTINORDU SÜPER LİG’E DOĞRU

Altınordu, deplasmandaki iyi karnesini Eskişehir deplasmanında da sürdürdü. Eskişehirspor’ı deplasmanda 2-4 yenen Altınordu Süper Lig’e doğru emin adımlarla ilerliyor. Altınordu ligin kalan 7 haftasında da bu performansı sürdürürse seneye kendini Süper Lig’de bulabilir.

ALTAY ZİRVEYİ BIRAKMADI

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta lider Altay, evinde SBS İnşaat Kırklarelispor'la 1-1 berabere kaldı. Takipçisi Gümüşhanespor'un puansız kapattığı haftada eline geçen fırsatı değerlendiremeyen Büyük Altay, rakibi ile aynı puanda kalarak puan farkını açamadı.

MENEMEN, LİDERLİĞİ BIRAKMADI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta haftaya lider giren Menemen Belediyespor, deplasmanda Hatayspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla Menemen liderliğini korudu. En yakın rakibi Hatayspor ile arasındaki 2 puanlık fark devam etti.

BUCA SİVAS’TAN PUAN ÇIKARTAMADI

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta geçen haftalarda Mersin İdmanyurdu ve İnegölspor’u mağlup eden Bucaspor ligde kalma adına önemli bir adım atmıştı. Ancak bu hafta Fırtına Sivas Belediyespor deplasmanından eli boş döndü.

KAF-KAF’IN ÜMİDİ TÜKENİYOR
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta düşme hattında yer alan Karşıyaka deplasmanda Zonguldak Kömürspor’a 0-1 mağlup oldu ve kümede kalma umutlarını kaybetmeye başladı. Son dakikalarda yenen golle yıkılan Kaf Kaf’ta kümede kalma adına umutlar yavaş yavaş tükeniyor.

BERGAMA BERABERE TİRE GALİP

TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta son 2 maçı 4 puanla geçen Bergama Belediyespor, evinde oynadığı Bayburt GÖİ maçından da puan çıkarmayı başardı. TFF 3. Lig 2’inci Grup’ta Tire 1922 Spor ise deplasmanda Erokspor AŞ’yi mağlup ederek playoff yolunda önemli bir üç puan aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.