TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göz-Göz’de neşeli günler

Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdüren Göztepe’de Teknik Direktör Tamer Tuna, milli araya kazanarak girmek istediklerini söyledi. Öte yandan antrenmanda futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekerken, keyifli oldukları da gözden kaçmadı

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2017 07:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göz-Göz’de neşeli günler

KENAN YEŞİL

Süper Lig’de ilk 6 haftayı 13 puanla 3. sırada tamamlayan Göztepe’de, teknik heyet ve futbolcuların yüzleri gülüyor. Adnan Süvari Tesisleri’nde Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı futbolcuların neşeli tavırları renkli görüntüler oluştururken, teknik patron Tamer Tuna, henüz ligin başında olduklarını ve ligin devam ettiğini belirterek, “Henüz başarılı olmadık ama başarılı başladık. Lig daha bitmedi, devam ediyor. Başarıyı 6 haftalık süreç olarak görmüyorum” diye konuştu.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Başakşehir maçının hazırlıklarına başlayan Göztepe’de Teknik Direktör Tamer Tuna, Adnan Süvari Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Sivasspor maçı öncesi hedeflerinin üst üste 4. maçı kazanmak olduğunu ifade eden Tuna, “Medipol Başakşehir maçında üst üste 5. maçı kazanmak istiyoruz. Sivasspor maçında ortaya koymak istediklerimizi gerçekleştirdik. Maçın tamamına hakim olan taraftık. Milli maç arasına da kazanarak girmek istiyoruz” dedi.

“KAPASİTEMİZİ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ"

M. Başakşehir’le benzer niteliklere sahip olduklarını anlatan Tamer Tuna, “Onlar da hücum yönünü iyi kullanan bir takım. Her şey bizimle alakalı, kendi ortaya koyabileceklerimizle ilgili. Disiplinli, karakterli bir takımımız var. Kapasitemizi her maç geliştirmek istiyoruz. Başakşehir maçı da bunlardan biri olacak. Sahada her maçı kazanabilecek bir oyuncu potansiyelimiz var” diye konuştu.

 "LİGE BAŞARILI BAŞLADIK"

Ligde 3. sırada yer aldıklarının hatırlatılması üzerine Tuna, “Henüz başarılı olmadık ama başarılı başladık. Lig daha bitmedi, devam ediyor. Başarıyı 6 haftalık süreç olarak görmüyorum. Çalışmalar doğru olduğunda karşılığını bulacağından emindim. Geçmiş yıllarda çalıştığım takımlarda da çok güzel yıllar yaşadım. 7 yıllık antrenörlük kariyerim çok güzel geçti. Göztepe’de de bunu pekiştirerek ligde kalıcılık sağlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

KEYİFLER YERİNDE

Basın toplantısının ardından başlayan idmanla M. Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılılarda, Adis Jahovic’in durumunun iyi olduğu belirtildi. Sakatlıkları devam eden Ömer Şişmanoğlu ile Emre Can Coşkun çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü. Isınmanın ardından çabukluk çalışması yapan Göztepeli futbolcular, daha sonra dar alanda çabukluk oyununa geçti. Sarı-kırmızılı futbolcuların antrenmanda neşeli ve hırslı oldukları gözlerden kaçmadı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.