TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göz-Göz lideri gözüne kestirdi!

TFF 1. Ligi’nde zirve mücadelesi veren Göztepe, bugün kendi evinde lider Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak. Göz-Göz zorlu mücadeleden galip gelerek Süper Lig yolunda önemli bir avantaj elde etmek istiyor

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2017 07:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göz-Göz lideri gözüne kestirdi!

Türkiye 1'inci Ligi’nde geçtiğimiz hafta sahasında Adana Demirspor'u 3-2 yenip Süper Lig'e yükselmek için yeniden iddialı konuma gelen Göztepe, bugün liderlik koltuğunda oturan Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Malatya İnönü Stadı'nda Mete Kalkavan'ın görev yapacağı müsabaka saat 15.30'da başlayacak. Konuk sarı kırmızılılarda sarı kart cezalısı golcü Umut Nayir forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan stoper Gençer'in durumu ise belirsizliğini koruyor.

OYUNCULARIMA İNANIYORUM

Göztepe'nin çalıştırıcısı Yılmaz Vural, sezonun ikinci yarısında takımının İzmir dışındaki hiçbir maçı kazanamadığını belirtirken, “Evkur Yeni Malatyaspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyoruz. Süper Lig'e direkt yükselebilmek adına 3 puana odaklandık. Rakibimiz de son haftalarda düşüşe geçti. Çok zor bir maça çıkacağız. Oyuncularıma inanıyorum” dedi.

Sezonun ilk yarısında Bornova Stadı'nda oynanan maçta Göztepe renktaşı Evkur Yeni Malatyaspor’ı 2-0'lık skorla mağlup etmeyi başarmıştı. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.