TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Görme engelliye dayak ayıbı

Beyazay Derneği İzmir Şube Başkanı Salih Arıkan, Çankaya’da kaldırım işgaline itiraz ettiği gerekçesiyle esnafın saldırısına uğradı

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 08:09
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Görme engelliye dayak ayıbı

EMİRCAN IŞILDAK

Görme engelliler için farkındalık yaratmak adına uzun süredir çalışmalarını sürdüren Beyazay Derneği İzmir Şube Başkanı Salih Arıkan, İzmir Çankaya’da bir grup esnafın saldırısına uğradı.

Olay Çankaya Kutucular İş Merkezi yakınlarında meydana geldi. Kaldırım işgaline tepki gösteren Arıkan, daha önce de benzer sorunu yaşadığı yerde darp edildi.

BENZER SORUN DEVAM EDİYOR

Kaldırım işgaliyle ilgili sorunun çözülemediğini belirten Arıkan, “Daha önce de benzer bir olayı yaşadığım Çankaya Kutucular İş Merkezi’nin önünde kaldırım işgaline direndiğim için darp edildim. Malum otoparkın bulunduğu yerde yaya kaldırımı çok dar. Orada da bazen arabalar geçiyor. İnsanlar için ciddi risk teşkil ediyor. Bir gün vatandaşın birine araba çarpsa, bunun sorumluluğunu kim alacak?” dedi.

“İŞGALLER SON BULSUN”

Arıkan ayrıca, “Hala kaldırım işgalleri devam ediyor. O alanda bir işletme var. Sürekli kaldırıma masa sandalye koyuyorlar. Ben de gelip geçerken elime ayağıma takılıyor. Ben de sonunda dayanamayıp tepki gösterdim. Sinirlenip masaları ve sandalyeleri devirdim. Daha sonra oradan gelen esnafın bir kısmı ellerimden tuttu, bir kısmı da beni epeyce yumrukladı. Ben bu kişilerden şikayetçiyim. Bu kaldırım işgallerinin de bir an önce sonuçlanmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.