TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

‘Gelecek’ zirvede tartışılacak

PERYÖN tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek olan Ege İnsan Yönetimi Zirvesi, 19-20 Ekim’de DEÜ Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Zirvenin açılış konuşmasını Prof.Dr. İlber Ortaylı yapacak

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 07:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
‘Gelecek’ zirvede tartışılacak

KENAN YEŞİL

Gelecek Geldi ana temasıyla bu yıl 14. kez düzenlenecek olan Ege İnsan Yönetimi Zirvesi’nin tanıtım toplantısı Konak Best Western Otel’de düzenlendi. Sponsorların, çözüm ortaklarının ve dernek yönetim kurullarının katıldığı toplantıda, tamamlanan çalışmalar ve program etkinlikleri hakkında bilgi verildi.  Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Ege Şubesi Başkanı Serdar Kalaycıoğlu yaptığı konuşmada, her yıl daha farklı, yenilikçi, geleceğe dönük bakış açısı ile İnsan Kaynakları alanında en yeni uygulamaları ve konuları Ege Bölgesi’ne getirmek için çalıştıklarını belirterek, “Bir kurumun sürdürülebilir başarılar elde etmesinin temelini insan kaynakları oluşturur. Hızla değişen ve gelişen günümüz dünyasında yeni uygulamaları paylaşmak, farklı alanlarda uzman görüşlerine ulaşmak, interaktif bir ortamda farklı bakış açılarını bir arada görmek ve kendi iş alanlarımızda uygulanabilirliğini sorgulamak oldukça önemli. Başarı ancak şimdi gelecek yaklaşım ile yenilikleri ve gelişmeleri hayatın her alanına, iş yapma biçimlerine uyarlayabildiğinizde kalıcı olacak ve artarak çoğalacaktır. Biz de bu amaç ile insan kaynakları alanında üreten, hizmet sunan, çalışan veya yönetici olan herkesin yararlanabileceği konuları on dört yıldır İzmir’de Ege Bölgesi iş ve akademik dünyasına sunmak için çalışıyoruz. Farklı konuşmacılar, farklı konular ile bu yılda 4 Panel 16 oturumda 31 konuşmacı ve birbirinden farklı etkinlikler 19-20 Ekim 2017 tarihleri arasında Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Sabancı Kültür Merkezi’nde bir araya gelecek. Öğrenci Ezgi Sahillioğlu’nun Serebral Palsi ile yaşadıklarını paylaşacağı konuşması ile katılımcılar geleceği yaşadığımız günümüzde başarının tesadüf olmadığını bir kez daha düşünecekler. Amacımız her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş kitleleri yeni bilgiler ile bir araya getirmek” dedi.

ZİRVE 2 GÜN SÜRECEK

‘Gelecek Geldi’ ana teması ile Vestel A.Ş, Petkim A.Ş., Günaydın Group, Sofra Grup, Rasyotek İnsan Kaynakları Bilişim A.Ş. ana sponsorluğunda; Era İnsan kaynakları ve FMS Servis Group resmi sponsorluğunda; Vakıf Emeklilik A.Ş., TEB Türk Ekonomi Bankası oturum sponsorluğunda; İnci Holding, CMS Jant ve Makina San. A.Ş., BİMSA A.Ş., Coca Cola, Özsüt, Pınar Yiyecek İçecek Grubu, Best Western Plus Konak Otel destek sponsorluğunda gerçekleşecek Zirve’de; alanında uzman konuşmacılar, sektör temsilcileri, akademisyenler, sivil toplum temsilcileri, öğrenciler ve iş dünyası 19 - 20 Ekim 2017 tarihinde 2 gün boyunca bir araya gelecek.

İLBER ORTAYLI’LI AÇILIŞ

Prof.Dr. İlber Ortaylı’nın Geçmişten Geleceğe Türkiye’de İş Hayatı açılış konuşması ile başlayacak olan zirve; Fütürist Yazar Ufuk TARHAN’ın Altın Oranı T-İnsan, Prof.Dr. Acar BALTAŞ’ın O.K.K.A. (V.U.C.A.) Çağında Doğru Yeteneği Bulmak konuşmaları ile birlikte dönüşüm, teknolojik insan, gelecek bugün: dijital İK (İnsan Kaynakları), İK Beta’da, gelecek nasıl gelecek, iş hayatında yenilikçi bakış, kurumsal kültür ve gelecek, dijital kariyer, dünyayı değiştiren dönüştürücü güçler, otomatik BES ile geleceğe yolculuk, dijitalleşme ve iş hukuku, yerelden globale yolculuk-bir dünya şirketi olmak konularını; ulusal markaların birbirinden farklı yöneticileri 4 Panel 16 oturumda 31 konuşmacı geleceği masaya yatırılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.