TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Festival sahnesinden Max Ionata geçti

Çağdaş caz sahnelerinin en büyük İtalyan saksafoncularından biri olarak kabul gören Max Ionata, 25. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile yapılan sondan bir önceki konserini unutulmaz kıldı

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Festival sahnesinden Max Ionata geçti

Çağdaş caz sahnelerinin en büyük İtalyan saksafoncularından biri olarak kabul gören Max Ionata, 25. İzmir Avrupa Caz Festivali’nin İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile yapılan sondan bir önceki konserini unutulmaz kıldı. 20 Mart 2018 Salı akşamı Max Ionata Hammend Trio adıyla AASSM sahnesine çıkan saksafon dehası Max Ionata, olağanüstü bir yetenek yelpazesine sahip org sanatçısı Luca Mannutza ve davul ustası Adam Pache, 90 dakika boyunca dinleyicilerini caza doyurdu.

Geçtiğimiz Mayıs ayında çıkan dördüncü kayıtları “Rewind” den seçtikleri beste ve düzenlemeleri seslendiren üçlü, sololarıyla da bol bol alkışlandı. En popüler caz kulüpleri ve festivallerin vaz geçilmez konukları olan Max Ionata Hammend Trio, unutulmaz bir caz gecesi yaşattı.

Konser öncesinde İKSEV Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Eczacıbaşı Sarper, 25 yıl önce Festivali birlikte başlattıkları İzmir İtalya Konsolosluğuna bir teşekkür plaketi sundu. Plaketi kabul eden İzmir İtalya Konsolosu Luigi Iannuzzi de iki ülke arasındaki verimli kültürel ve sanatsal işbirliğinin önemine değinerek İKSEV’e teşekkür etti.

HEM KONSER HEM EĞİTİM

Max Ionata Hammond Trio, bugün geleneksel Açık Caz Orkestrası Atölyesini de yönetecek. Tema; Caz müziğinde ve birliktelikte doğaçlama teknikleri olarak belirlendi. Atölyeye katılacak genç cazcılar ve Trio bugün 20.00’de AASSM Küçük Salonda Açık Caz Orkestrası Final Konseri ile sahnede olacak. HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.