TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şeytan nazara geldi

Spor Toto 1’inci Lig’de ikinci yarıya dört maçı da kazanarak giren Altınordu, evinde Samsunspor engeline takıldı. Öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan şeytanlar, 1-1’lik sonuçla sahadan ayrıldı

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 10:30
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Şeytan nazara geldi

KENAN YEŞİL

Spor Toto 1’inci Lig’de aldığı seri galibiyetler ile sezonun ikinci yarısına muhteşem başlangıç yapan Altınordu, evinde ağırladığı Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı. Oynadığı son 4 maçı da kazanan ve bu moral ile karşılaşmaya çıkan şeytanlar, ilk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve ilk yarı golsüz beraberlikle sona erdi. İkinci yarıya kanat varyasyonları ile daha etkili başlayan kırmızı lacivertliler, 75’inci dakikada son haftaların yıldız ismi Erdoğan Yeşilyurt ile öne geçti. Barış Alıcı’nın solda iki kişiyi ekarte edip boşta olan Erdoğan Yeşilyurt’u gördü. Erdoğan, ceza sahasındaki baskıdan kendini çok iyi kurtardı ve şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Ancak Altınordu’nun gol sevinci sadece 7 dakika sürdü ve Samsunspor 82’nci dakikada Davy Angan ile 1-1’lik eşitliği yakaladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Play Off yolunda Samsunspor engeline takılan Kırmızı lacivertliler puanını 33’e yükseltirken, konuk ekip ise 27 puana yükseldi.

SERKAN GÖKSU DALYA YAPTI

Altınordu’nun istikrar sembolü genç kaptanı Serkan Göksu, Samsunspor karşısında dalya yaptı. Kırmızı-lacivertli formayla 100. Lig maçını Samsunspor’a karşı oynayan Serkan Göksu’ya Altınordu Başkan Vekili Barış Orhunbilge, günün anısına maçtan önce üzerinde “100” yazlı formayı hediye etti. Geçtiğimiz sezonlarda sırasıyla, 2014-2015’te 21, 2015-2016’da 25, 2016-2017’de 33 maça çıkıp 79 kez Altınordu formasını terleten Serkan Göksu, yeni sezonda Samsunspor karşılaşması ile beraber 21 kez yeşil çimlere ayakbastı ve Altınordu formasını 100’üncü kez sırtına geçirdi.

MUHAMMED YÜRÜKUSLU UNUTULMADI

Altınordu Yönetim Kurulu ve Kırmızı-lacivertli futbolcular, bir dönem Altınordu’da da görev yapan ve beyin kanaması geçirerek yaşamını yitiren Muhammed Yürükuslu için sahaya siyah pazu bantlarıyla çıktı. Devre arasında Samsunspor’dan transfer olan Hasan Hatipoğlu, eski takımına karşı forma giydi. Samsunspor’da ise Göksu Türkdoğan ile Kenan Karışık da yine eski takımları Altınordu’ya karşı oynadı. Maçı Altınordu Futbol Okulu öğrencileri de izledi.

2 PUAN KAYBETTİK

Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, kazanmaları gereken bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını ve 2 puan kaybettikjlerini belirterek, “4 maçtır kazanıyorduk. Bu maçı da kazanmak için çıktık. Maçtan önce mücadeleyi istediğimiz tempoya çekmekistiyorduk. Rakibin tempoyu düşürmek isteyeceklerini biliyorduk. Nitekim de öyle oldu. İlk yarıda pas hatası çok yaptık. Geç oynama en büyük sıkıntımızdı. Pas hataları rakibin direncini artırdı. İlk yarıda istediğimiz performansı sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda hamlelerimizle oyunu canlandırdık. Rakibin yavaş hareketleri vardı. Kenarlardan topu getirme amacımız vardı ve bunu başardık. Birçok ceza sahası içine girişler yaptık. Ancak bir türlü istediğimiz golü bulamadık. 1-0 öne geçtik. Golü güzel bir dakikada bulduk. Ancak talihsiz bir gol yedik. İlk yarıyı daha iyi değerlendirebilirdik. Bugün 2 puan kaybettik. Kazanmamız gereken maçı kazanamadık” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.