TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski takım arkadaşına rakip

Galatasaray altyapısında birlikte forma giyen Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna ile Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, bu hafta birbirlerine rakip olacak

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 08:10
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Eski takım arkadaşına rakip

Galatasaray altyapısında birlikte forma giyen Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna ile Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig’de bu hafta takımlarının başında birbirlerine rakip olacak.

Galatasaray’da profesyonel olan ve 1993-1994 sezonunda sarı-kırmızılı formayla o zamanki adıyla Deplasmanlı Bölgesel Altyapı Ligi’nde birlikte forma giyen Tamer Tuna ile Okan Buruk, bu hafta ayrı bir heyecan yaşayacak.

Daha önce futbolculuk kariyerlerinde birbirlerine karşı mücadele eden iki teknik adamdan Okan Buruk, geçen yıl TFF 1. Lig’de şampiyonluğa ulaşan Göztepe ile sezona başlamıştı. Buruk, 25. haftada görevinden ayrıldıktan sonra Göztepe play-off’a kalmış ve finalde Eskişehirspor’u yenerek adını Süper Lig’e yazdırmıştı

Teknik direktörlük kariyerine Süper Lig’de 2013-2014’te Elazığspor’la başlayan Okan Buruk, bir sezon sonra Gaziantepspor ve 2015-2016’da Sivasspor’da görev yapmış, geçen yıl Göztepe’den ayrıldıktan sonra Akhisarspor’un başına geçmişti.

Dardanelspor’da teknik direktör olarak görev yaptıktan sonra Gaziantepspor ve Sivasspor’da Sergen Yalçın’ın, Beşiktaş’ta da Şenol Güneş’in yardımcılıklarını yapan Tamer Tuna ise sezon başında Göztepe’de göreve başladı.

30 YILDIR ARKADAŞIZ

Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, 30 yıla yakın arkadaşlıklarının bulunduğu Okan Buruk’un çok iyi karaktere sahip, iyi bir teknik adam olduğunu söyledi.

“Çocukluğumuzda birlikte oynarken de hırslı yönünü ortaya koyardı, öyle kişiliklerdik” diyen Tuna, “Böyle bir karşılaşmayı yaşamış olmak benim adıma önemli, Okan için de böyle olduğunu düşünüyorum. Oyun olarak, takım kimliği olarak Türk futboluna çok hizmet sağlayacak şekilde bir anlayışımız var” ifadelerini kullandı. (AA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.