TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Direniş kazanıldı

Bucaspor yönetiminin önceki gün yaptığı yardım çağrısı karşılık buldu. Bucaspor’a gönül verenler yaptıkları yardımlarla takımlarının -6 puan ceza almasını önledi

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2017 08:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Direniş kazanıldı

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Bucaspor’da çok yoğun bir hafta geride bırakıldı. Eski oyuncularının davalarından ötürü FIFA’ya cuma gününe kadar 2 milyon TL ödemek zorunda kaldıklarını ve Bucaspor’a gönül veren herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini açıklayan yönetim kurulu, çağrısına karşılık buldu. İki gün boyunca sosyal medyadan çağrılar yapan taraftarlar, ellerindeki bütün imkanları takımları için kullandılar. Kimi taraftarlar formalarını sattı, kimi taraftarlar ise cebindeki son parayı takımlarının geleceği için bağış yaparak kullandı. Buca Belediyesi Başkanı Levent Piriştina’nın da destek olduğu yardım çağrısı kısa sürede yanıt bulunca kulüp, ödemesi gereken tutarı ödedi ve kulüp -6 puan ceza almaktan son anda kurtuldu. Taraftarların takımına destek olması da takdirle karşılandı.

ZORLU BİR SÜREÇ

Kulübümüze destek veren herkese teşekkür ettiklerini söyleyerek bir basın açıklaması yayınlayan Bucaspor Yönetim Kurulu, yaptığı açıklamada, “Kulübümüz 6 puan silme cezası almak üzere olduğu FİFA borcunu 133 bin euro ve 12 bin frank olarak bugün itibarı ile ödedik. Kulübümüze destek vermiş olan tüm taraftarlarımıza teşekkür eder, Tosaint Rıckets, Torric Jebrin, Tamandani Nsaliwa, Mohamed Dahmane ve Carlos Alberto Fernandes dosyalarının dışında bir dosya daha olan Manz 05 Kulübü Allah’a şükür bitti. Bunun uzun ve zorlu bir süreç olduğunu ve halen uzlaşı görüşmeleri yaptığımız puan silme riski taşıyan 2 dosyamızın olduğunu, dolayısıyla bu işin henüz sonuçlanmadığının, desteklerinizi beklemeye devam ettiğimizin bilinmesini isteriz. Kulübümüze destek olanların yarın bankadan alacağım hesap ekstresi ile tüm destek verenleri paylaşacağımızı bildiririz” ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Bucaspor’un hafta sonu oynayacağı Kastamanospor maçında taraftarların tribünleri tamamen dolduracağı öğrenildi. Takımlarını zor durumda bırakmak istemeyen taraftarların bu davranışları ise tüm Türkiye’de takdir topladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.