TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dev kulüpler İzmir’e geliyor

Altınordu Spor Kulübü’nün, İzmir Büyükşehir Belediyesinin ana desteği ile organize ettiği U12 İzmir Cup, nisan ayında Avrupa futbolunun en büyük kulüplerini İzmir’de buluşturacak

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2017 08:31
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Dev kulüpler İzmir’e geliyor

KENAN YEŞİL

Avrupa’nın en iyi 12 yaş takımlarını U12 İzmir Cup’ta 4 yıldır bir araya getiren Altınordu, bir kez daha birbirinden ünlü kulüpleri İzmir’de buluşturacak. 6-7-8 Nisan’da Altınordu’nun Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde organize edilecek olan U12 İzmir Cup, daha şimdiden Şampiyonlar Ligi’ne döndü. İzmir Büyükşehir Belediyesinin ana destekçisi olduğu dev turnuvada Bayern Münih, West Ham United, Porto, Atletico Madrid, CeltaVigo, PSV Eindhoven, Sampdoria ve Genk gibi Avrupa futbolunun en iyi 12 yaş ekipleri mücadele edecek. Kayıtların devam ettiğini, bugüne kadarki en kapsamlı U12 İzmirCup’ı organize edeceklerini belirten Altınordu Sportif Etkinlikler Yönetmeni Umut Köse, “Beş kıtadan en iyi 12 yaş takımlarını İzmir’de buluşturacağız. Şu ana kadar 33 başvuru kabul edildi. ABD ve Asya kulüpleriyle de görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

48 TAKIMLI DEV TURNUVA

48 takımın sahne alacağı U12 İzmir Cup’a şu ana kadar 27’si yabancı 33 takım kayıt yaptırdı. Ülkemizden Galatasaray, Beşiktaş Bursaspor, Trabzonspor ve Kasımpaşa’nın başvuruları kabul edildi. Turnuvada İngiltere’den Stoke City, Sheffield FC, West Bromwich, Sheffield United, Southhampton, West Ham United, Stevenage ve Sheffield Wednesday, Almanya’dan Bayern Münih ve Köln, Hollanda’dan PSV Eindhoven, AZ Alkmaar ve Twente, İspanya’dan Atletico Madrid, CeltaVigo veDeportivo, Portekiz’den Porto, Benfica, Braga ve Sporting Lizbon, Fransa’dan StadeRennes, Belçika’dan Genk, İtalya’dan Sampdoria, Polonya’dan Krakow, Çekya’danSlavia Prag ve Sparta Prag, Hırvatistan’dan ise Dinamo Zagreb’in yer alması kesinleşti.

ŞEYTAN 3 PUAN PEŞİNDE

TFF 1'inci Lig'de geçen hafta deplasmanda lider Ümraniyespor'a 2-0 yenilerek galibiyet özlemi 6 karşılaşmaya yükselen Altınordu bugün evinde Gazişehir Gaziantep FK karşısında çıkış arayacak. Bornova Stadı'nda oynanacak 14'üncü haftanın açılış maçı saat 18.00'de başlayacak. Bilet fiyatları VIP 30 TL, ev sahibi ekip seyircisi için 15 TL, konuk seyirci için 10 TL olarak belirlendi. Kırmızı-lacivertlilerde cezalı ön libero Oğulcan, tedavileri süren sağ bek Kerim Alıcı, sol bek Ali Mert ve kaleci Ali Emre yok. İyileşerek takımla çalışmalara başlayan kaleci Erce, kadroya dahil edildi. Genç file bekçisinin görev almayacağı ancak takımın motivasyonunu artırmak için kulübede yer alacağı belirtildi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu’nun da son haftalarda iyi futbol oynadıklarını ve iyi oyunun skora yansıtmanın zamanı geldiğini belirterek, "Artık kazanma zamanımız geldi" dediği öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.