TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ödemişliler eğlendi

Ödemiş Pirinççi Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından bayramın ikinci günü Pirinççi Köy Meydanı’nda 8. fidancılık festivali düzenlendi. Festivale vatandaştan geniş bir katılım oldu

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 12:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ödemişliler eğlendi

Bayramın ikinci günü Ödemiş’te fidancılık festivali düzenlendi. Açılıştan sonra gerçekleştirilen tilavetin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası Solisti Esen Şeyda ve arkadaşları birbirinden güzel şarkılarla festivali coşturdu. Yerel sanatçılar Tireli Aziz, Piyanist Hasan, ve manileriyle Ali Kuneroğlu’nun sahne aldığı festival programının sunuculuğunu ise Saim Yılmaz üstlendi.

Düzenlenen festivale İzmir Büyükşehir Belediyesi yerel hizmetler koordinatörü Cumhur Şener’in Vekili Mehmet Dalar, Ödemiş Belediye Başkan Vekili Selahattin Kundak, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Saliha Bozkurt, CHP İlçe Başkanı Mehmet Kiremitçi, belediye meclis üyeleri Sezer Türkmenoğlu, İsmail Dadal, Halil Deveci, İYİ Parti Milletvekili Adayı Anıl Selek, Muharip Gaziler Derneği Ödemiş Şubesi Başkanı Selahattin Aktaşoğlu ile Gaziler ve Pirinççi mahalleleri sakinleri katıldı.

“GÖNÜL KÖPRÜSÜ OLDU”

Ödemiş Pirinççi Köylüleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Halil Kocakabak, “Derneğimiz İzmir’de ve Ödemiş Pirinççi Köyü’nde yaşayan hemşerilerimizi birleştirici bir gönül köprüsü olmuştur. Festivali düzenlememizde ki amacımız yöre halkının kültürünün yaşatılması ve bölge de yapılan ticaretin tanıtılmasıdır. 2013 yılında faaliyete geçen derneğimizin kurucuları Erol Erdoğan, Mehmet Yerli ve Sabri Özdere’dir. Dernek olarak festivallerin dışında geceler tekne turları gibi çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Festivalimizin gerçekleşmesinde emeği geçen başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Pirinççi Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mehmet Alpay ve destek veren firmalarımız bu festivalimizde bize destek olan, Ödemiş Belediyesi, Öz Mega Pen, Alpay Fidancılık, Yıldız İnşaat, Ertaş Besicilik, Natural Kahve, Kadıoğlu, Çavuşoğlu Petrol, Bükülmez Fidancılık, Zirve Restorant, Emre Fidancılık, Dalcılar İnşaat, Kırmızı Market, Murat Halı’ya katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Festival kapsamında Pirinççi Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mehmet Alpay 2018 yılının köy ağası seçildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.