TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Değişim şöleni ile değişimi kucaklayın

Dünya Değişim Akademisi Uzmanı Vildan Gürbüz, değişimin zaman ve emek gerektirdiğini belirterek başta korku ve öfke yönetimi olmak üzere birçok alanda hizmet verdiklerini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2018 07:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Değişim şöleni ile değişimi kucaklayın

NİLGÜN TAZE

Dünya Değişim Akademisi “Değişim Zamanı” sloganı ile açtıkları yeni merkezlerinde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme hizmetleri veriyor. Merkezde her türlü insanın ihtiyacına göre tasarlanan, Korkuyu Aşma Sanatı, Öfkeyi Dönüştürme, Stres Kontrolü Programı, Kıskançlığı Aşma Sanatı, Özgüven Sanatı, Başarı Sanatı ve Zaman Yönetimi gibi farklı arayışlara uygun, herkesin yararlanabileceği pek çok programa yer veriliyor.Herkesin sağlıklı ve mutlu bir yaşamı hak ettiğini ve bunun içinde bireylerin değişime yönelik çalışmalar yapması gerektiğini açıklayan Dünya Değişim Akademisi kurucularından Değişim Uzmanı Vildan Gürbüz, “Günümüz dünyasının yoğun karmaşası içinde kendimizi geliştirebilmek için zaman ayırmamız gerekiyor. Peki kendimizi değiştirmeye ne kadar zaman ayırabiliyoruz? Mükemmel bir bedensel sağlık ve mutluluk dolu bir yaşamın sırlarını öğrenmek isteyen herkes Dünya Değişim Akademisinin düzenlediği etkinlikleri takip edebilir. 9-10-11 Mart tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz İzmir Değişim Şöleni, İzmir körfezinin kalbinde yer seçmiş olan yeni kent merkezindeki MyPlaza’da, başta İzmir olmak üzere, Ege Bölgesi, tüm Türkiye ve uluslararası alandan oldukça geniş bir katılım ile gerçekleşti. Bir sonraki İzmir Değişim Şölenimiz ise 11-12-13 Mayıs tarihlerinde yine Myplaza’da gerçekleşecek” dedi.

DEĞİŞİM TEKNİKLERİ

Nefes, biyoenerji, konsantrasyon, gevşeme gibi temel alanlarda yürütülen farkındalık çalışmaları aracılığıyla katılımcılara kaçırılmayacak bir fırsat sunduklarını ifade eden Gürbüz şunları söyledi: “Şölende altı temel enerji merkezini arındırma ve aktifleştirme için uygulanan tekniklerle, özgüven, yaratıcılık, kararlılık, sevgi, iletişim yeteneği ve zihinsel güç geliştiriliyor. Çalışmalara katılabilmek için daha önceden edinilmiş bir deneyim gerekmiyor ve çalışmalar bu teknikleri ilk kez uygulayacak olanlar için de son derece uygun. Öte yandan Dünya Değişim Akademisi İzmir’de düzenlenen Değişim Şöleni sırasında Mavişehir ve Buca’da iki yeni merkez daha açtı. Değişmek isteyenlere, dünyanın en kadim ve doğal tekniklerini içten, çağdaş, tam donanımlı bir tavırla değişim uzmanları sunuyor” ifadelerini kullandı.

DEĞİŞİM ZAMANI

Gürbüz, Dünya Değişim Akademisi’nin İzmir’de “Değişim Zamanı” sloganı ile açılan yeni merkezlerinde temel olarak nefes, biyoenerji, vücut çalıştırma teknikleri, konsantrasyon ve derin gevşeme çalışmaları sunulacağını belirterek, “Merkezlerimizde her türlü insanın ihtiyacına göre tasarlanan, Korkuyu Aşma Sanatı, Depresyondan Özgürleşme, Öfkeyi Dönüştürme Sanatı, Stres Kontrolü Programı, Kıskançlığı Aşma Sanatı, Özgüven Sanatı, Yaratıcılık Programı, Başarı Sanatı, Etkili İletişim Sanatı ve Zaman Yönetimi gibi farklı arayışlara uygun, herkesin yararlanabileceği pek çok program uygulanıyor. Zengin, pratik ve teorik sunumları ile daha aydınlık, mutlu, anlamlı yarınlara adım atmak isteyen ve değişmekte kararlı olanların ilk adresi olacağımıza inanıyorum. Bu senenin sonunda genel kapsamda yüzden fazla merkez açılmış olacak” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.