TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocukların dilekleri gerçekleşiyor

Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Kadın Kolları, örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çocuk onkoloji bölümüne dilek ağacı koyan kadın kolları, çocukların hayallerini gerçekleştiriyor

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2017 07:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çocukların dilekleri gerçekleşiyor

AHMET TOPRAK

Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Kadın Kolları, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin çocuk onkoloji bölümüne dilek ağacı koydu. Bu ağaca dileklerini asan onkoloji hastası çocuklar, en çok istedikleri hediyelere Sağlık-Sen aracılığıyla ulaşacak.

Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Kadın Kolları Başkanı Kadriye İmrağ ve Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Sevgi Çınar Sak, böyle bir sosyal sorumluluk projesini gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını söyledi.

ÇOCUKLARA UMUT OLUYORLAR

Çocukların gözlerindeki sevinci görmenin paha biçilemez olduğunu söyleyen Başkan Kadriye İmrağ, “Hayatın sana acımasız olduğunu düşünüyorsan, git onkoloji koridorlarında 15 dakika dolaş’ bu söz kemoterapi tedavisi gören bir kızımızın sosyal medyadaki profilinde yer almaktadır. Bu sözün etkisiyle yola çıkan bizler İzmir 1 Nolu Şube Kadın Kolları olarak bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirmek istedik. Yaşları küçük ama zorlukları büyük olan yüreklere umut olmak için el uzattık” diye konuştu.

ÇOCUKLARA GÜÇ VERİYORLAR

Sağlık-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkan Yardımcısı Sevgi Çınar Sak da insanı insan yapan, ruhu besleyen yegane duygunun sevgi olduğunu belirterek, “Çocuklarımızı güçlü tutan sevmek, sevilmek, sevildiklerinin değerini bilmektir. Bunları çocuklarımıza hissettirmek, yüzlerindeki gülümsemeyi, gözlerindeki ışığı görebilmektir” dedi. Ağaçtaki dilekleri gerçekleştirmek için seferber olacaklarını ifade eden Sak, “Amacımız çocuklarımıza sevinç ve mutluluk yaşatmaktır” açıklamasında bulundu.

FARKINDALIK YARATIYORLAR

İzmir Sağlık-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Özgür Yıldırım ise İzmir’de gerçekleştirilen sosyal projelerde kadın kollarının büyük başarılara imza attığını söyleyerek, “İzmir’de sosyal projelerin adı kadın kollarımız olacak. Fedakarlık ve sevgiyle hareket eden kadın kollarımıza böylesine güzel bir çalışmaya imza attıkları için teşekkür ediyor, kendileriyle gurur duyuyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.