TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftçiden hayvanat bahçesi

Hatay’ın Samandağ İlçesi Batıayaz Mahallesi’nde konut yapmak için satın aldığı 35 dönüm arazide çiftlik kuran çiftçi Osman Mıstıkoğlu, aralarında geyik, keklik, yaban kazı, yaban ördeği, turna, tavus kuşunun da bulunduğu 37 tür evcil ve yaban hayvan bulunan özel hayvanat bahçesi oluşturdu

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2017 08:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Çiftçiden hayvanat bahçesi

Yaban hayatını ve doğayı çok sevdiğini söyleyen 60 yaşındaki Osman Mıstıkoğlu, tek amacının yaban hayvanlarıyla iç içe yaşamak olduğunu söyledi.

Doğaya katkı vermek ve nesli tükenmek üzere olan hayvanların çoğalmasını sağlamak olduğunu söyleyen Mıstıkoğlu, kendini doğaya adadıktan sonra, satın aldığı 35 dönümlük çiftliğinde, alageyik, yaban kazı, ördek, turna, kuğu, keklik, tavus kuşu, hindi, tavuk, horoz gibi hem evcil, hem de yabani hayvan bulunduğunu ifade etti.
Osman Mıstıkoğlu, çiftliğine bugüne kadar veteriner hekim getirmediklerini belirterek, “Burada yaşayan hayvanlar, doğayla iç içeler. Hastalık nedir bilmezler. Bahçede bulunan otlar ve böceklerle beslenen hayvanların sağlık durumları çok iyi. Burada doğal bir ortamda yaşamlarını sürdürüyorlar” diye konuştu. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.