TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bucaspor’da yardım direnişi!

Bucaspor yönetimi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada hafta içinde 2 Milyon TL bulamaması halinde 6 puanlarının silineceğini açıklayınca taraftarlar sosyal medya üzerinden yardım kampanyası başlattı

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bucaspor’da yardım direnişi!

YUSUF ÇAĞIRTEKİN

Bucaspor’da yönetim kurulu geldiği günden bu yana bitmek bilmeyen borçlarla uğraşıyor. Süper Lig’e çıktıkları dönemde yabancı oyuncuların birçoğunun alacaklarını ödemedikleri için FIFA tarafından uyarılan Bucaspor, sezon başında eksi 3 puan ceza almıştı. Borçlarla uğraşmaktan futbola zaman ayırmakta güçlük çeken Bucaspor Yönetim Kurulu, FIFA’nın yaptığı son uyarı ile 2 Milyon TL tutarındaki bedeli bu hafta içi ödemediği takdirde  -6 puan ceza alacağı bildirildi. Konu üzerine kamuoyuna bir açıklama yapan yönetim, Buca’da yaşayan, Bucaspor’a gönül vermiş tüm Bucalıları yardım yapmaya davet etti. Yönetimin bu çağrısına kulak veren Bucasporlu taraftarlar da ellerindeki bütün imkanları seferber etti.

“TARAFTARLAR TEK YUMRRUK”

Garanti Bankası’ndan Bucaspor Taraftar Derneği adına açılan hesaba, Bucaspor taraftarları karınca kararınca ellerindeki bütün imkanları seferber ederken, Buca’nın sosyal medyada en çok takipçisi olan Levent Piriştina Hayranları Facebook sayfasından 3 gündür tüm Bucalılara çağrılar yapılıyor. Koyu Bucaspor taraftarlığı ile bilinen Mehmet Fatih Erkut, Evren Yiğit, Yiğit Murat Akınlar, Emre Can Kanatalar, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çimenli, Bucaspor Akademisi ve eski Bucaspor Kulüp Başkanlarından Çetin Kayışlı gibi önemli isimler de çağrıya kulak vererek, yardımda kulübün zor zamanlarında yanındayız mesajı verdi. Taraftarlar ise sosyal medyada ellerinde bulunan kısıtlı imkanları takımları için kullanmak istediklerini sosyal medya hesaplarından açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.