TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir yılda 3 kez aynı minibüsü soydu

İstanbul Maltepe’de bir minibüse giren hırsız, torpido gözünde ve şoför mahallinde bulunan cüzdanların içindeki paraları alıp kayıplara karıştı. Bir yılda 3 kez aynı minibüse giren hırsız araç kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 08:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bir yılda 3 kez aynı minibüsü soydu

Maltepe Zümrütevler Mahallesi Sinem Sokak’taki evinin önünde park halinde bulunan minibüse 1 yılda 3 kez giren hırsız minibüsün sahibi Mehmet Can Aslan’ı canından bezdirdi. En son Salı günü gece 03.30 sıralarında Aslan’ın evinin önünde park halinde bulunan minibüse giren hırsız, önce kimsenin kendisini görmediğinden emin olmak için etrafı kolaçan etti. Daha sonra da torpido gözünü ve şoför mahallini tek tek kontrol etmeye başladı. Kontrol ettiği bölmelerdeki cüzdanı ve paraları alan hırsız kayıplara karıştı.

MİNİBÜS SAHİBİNİ CANINDAN BEZDİREN HIRSIZ KAMERADA

Yaşanan o anlar da araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, bir adamın minibüse girdiği ve etrafa bakmaya başladığı görülüyor. Daha sonra minibüsün bölmelerini kontrol etmeye başlayıp, bölmelerde bulunan cüzdanın içinden paraları aldığı görülüyor. (İHA) 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.