TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berke dünya gündeminde

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden The Guardian, 2017’nin gelecek vadeden 60 genç futbolcu arasında Altınordu’nun 17 yaşındaki milli kalecisi Berke Özer’i de yer verdi

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2017 08:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Berke dünya gündeminde

KENAN YEŞİL

Geçtiğimiz transfer döneminde adı birçok ünlü kulüp ile anılan Altınordu’nun 17 yaşındaki genç kalecisi Berke Özer, İngiliz The Guardian gazetesinin “2017’nin gelecek vadeden 60 genç futbolcu” listesinde yer aldı.  Türkiye’den sadece kaleci Berke’nin yer alması Altınordu yönetiminin göğsünü kabarttı. Listede, Manchester City, Roma, Inter, Milan, Real Madrid, Liverpool, Ajax, Chelsea, Bayern Münih, Borussia Dortmund, Barcelona gibi dünya devlerinde forma giyen 2000 doğumlu futbolcuların yer aldığı oyuncular arasında genç kaleciden övgü ile bahsedildi. “Next Generation 2017” adıyla yayınlanan araştırmada Berke Özer, 60 kişilik listeye alınma onuruna ulaşan 4 file bekçisinden biri oldu.

Altınordu altyapısında yetişen ve performansı ile A Milli Takım’a kadar yükselen genç eldiven, şu an FIFA U17 Dünya Kupası Finalleri B Grubu’nda yer alan U17 Milli Takımı ile Hindistan’da çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.