TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Uğurlu mahalle sakinleriyle

Mahalle buluşmaları etkinliği düzenleyerek vatandaşlarla istişarelerde bulunan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Kemalpaşa’yı Birlikte Yönetiyoruz” sloganı ile başlatmış oldukları mahalle buluşmaları kapsamında Ulucak Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Burada vatandaşlarla sohbet eden Uğurlu, yatırımlar hakkında da bilgi verdi

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2017 07:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Uğurlu mahalle sakinleriyle

“Bizim can yoldaşımız millettir ve milletimizle beraber olduğumuz müddetçe bizi bu kadim millete hizmet etme yolundan kimse ayıramayacaktır” diyen Başkan Uğurlu, bir bütün olarak ele aldıkları Kemalpaşa’da her mahalleye olduğu gibi Ulucak Mahallesi’ne de hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Uğurlu, Ulucak Mahallesi’ne yaptıkları Dibek Meydanı, yol ve peyzaj çalışmaları, düğün salonları, Bilgievi gibi bir çok projenin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin devam edeceğini belirterek, “Kemalpaşa genelinde birçok vizyon ve prestij projeyi de hayata geçirerek Ulucaklı vatandaşlarımız da dahil olmak üzere hizmete sunduk. Arkadaşlarımızla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

SORUNLARI DA DİNLEDİ

Ulucak halkının doğal gaz, ulaşım, altyapı gibi sorunlara ağırlık verdiklerini hatırlatan Uğurlu, şöyle devam etti: “Görev ve sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen halkımızın bütün taleplerini değerlendirmeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın büyükşehir belediyesi, İZMİR GAZ ve ESHOT gibi kurum ve kuruluşlarını ilgilendiren taleplerine de cevap vermeye çalışıyor en azından vatandaşlarımızla birlikte muhataplarına iletmeye gayret gösteriyoruz. Ulucaklı kardeşlerimizin ulaşım ve doğal gaz ile ilgili sorunlarını da yakından takip edip, hayırlı sonuçlara ulaştırmayı amaçlıyoruz.”

Başkan Uğurlu, konuşmasının ardından mahalle sakinlerini dinledi ve sorularını cevapladı. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.