TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Akpınar halk toplantısına katıldı

Yapılan çalışmaları değerlendirmek, vatandaşların öneri ve taleplerini dinlemek için her hafta farklı bir mahallede halk toplantıları düzenleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, bu kez Atakent Mahalle sakinleri ile bir araya geldi

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2017 07:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başkan Akpınar halk toplantısına katıldı

Yatırımları anlatan ve halkın sesine kulak veren Başkan Akpınar, yerel yönetimlerin pek çok konuda yetkisiz bırakılmasını eleştirerek, “Zor bir süreçten geçiyoruz. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun, her şeyi geride bırakmalı; laik, demokratik Atatürk Cumhuriyeti'ne dört elle sarılmalıyız” dedi.

YEREL YÖNETİMLER GÜÇLENDİRİLMELİ

Halka hizmet konusunda yerel yönetimlerin güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Akpınar, “Biz yerel yönetimler yasa tasarısı beklerken, ne yazık ki önümüze halk oylaması geldi. Bir referandum süreci yaşıyoruz. Cumhuriyet değerlerine her zamankinden daha sıkı bağlanmamız ve Atatürk ilke ve devrimlerine sonuna kadar sahip çıkmamız gereken bir dönemdeyiz. Atatürk bu ülkeye demokrasiyi ve özgürlüğü getirmiştir. Siyasi görüşümüz ne olursa olsun her şeyi geride bırakmalı; laik, demokratik Atatürk Cumhuriyeti'ne dört elle sarılmalıyız. Mahallemizdeki tüm sorunları çözebiliriz ancak Cumhuriyet elden giderse işte bunun geri dönüşü yok. Demokrasi varsa varız, yoksa biz de olamayız” dedi. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.