TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başbakan Yıldırım’ın adı orkide türüne verildi

Resmi temaslarda bulunmak için Singapur’a gelen Başbakan Binali Yıldırım, Singapur Ulusal Orkide Bahçesini gezdi. Bahçede yetiştirilen ve dünyada benzeri bulunmayan orkide türüne Yıldırım’ın ismi verildi

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2017 10:12
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başbakan Yıldırım’ın adı orkide türüne verildi

Resmi ziyaret kapsamında Singapur’da bulunan Başbakan Binali Yıldırım, dünyaca ünlü botanik bahçesinin içinde bulunan Singapur Ulusal Orkide Bahçesi’ni gezdi. Bahçede yetiştirilen ve dünyada benzeri bulunmayan orkide türüne Yıldırım’ın ismi verildi. Japon turistlerle kısa sohbet gerçekleştiren Yıldırım, “Rabia” işareti yapan turistlerle fotoğraf çektirdi. Yıldırım, gezi sırasında bahçedeki bitkiler hakkında bilgi aldı.

Bahçeye her yıl 5 milyon ziyaretçi gediğini belirten Yıldırım, Singapur’un toplam turist sayısının 16 milyon olduğunu belirtti. Yıldırım, “Bu ülkenin benim en fazla dikkatimi çeken yönü, burada Hristiyanlar, Müslümanlar, Hindular, Budistler var, her dinden var ama aralarında hiçbir anlaşmazlık, husumet yok. Bu, esasında güzel bir örnek. Barış içinde birbirlerinin inançlarına, düşüncelerine saygı göstererek yaşama azmini gösteriyorlar” dedi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.