TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarıya engel yok

Görme engelli judocular, İzmir’e 5 madalya ile döndü

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2017 07:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başarıya engel yok

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir’de yapılan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonası’nda 4 altın, 1 gümüş madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atı.

Eskişehir'de düzenlenen ve 72 kulüpten 300 sporcunun katıldığı Türkiye Görme Engelli Judo Şampiyonası’na İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü damgasını vurdu. Belediye sporcularından 50 kiloda Hasan Yıldıray, 52 kiloda Gülhan Atasayar, +70 kiloda Yücel Yılkıran ve 100 kiloda Gökhan Biçer tüm rakiplerini yenerek altın madalyaya uzandı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin bir diğer sporcusu Onur Taştan ise +100 kiloda gümüş madalyanın sahibi oldu.

MİLLİ TAKIMA ADAY

Başarılı sonuçlarla İzmir'e dönmekten büyük gurur duyduklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Münir Tunç, “Görme engelli judoda madalyaları toplamaya devam edeceğiz. Eskişehir’de başarılı olan sporcularımız milli takım aday kadrolarında yer alıp 2020 Paralimpik Olimiyatları’na hazırlanacaklar. Bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na ve tüm kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. (İHA/İZMİR)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.