TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baronun korosu izleyenleri büyüledi

İzmir Barosu Türk Halk Müziği Korosu 11 Aralık 2017 günü vermiş olduğu konserle izleyenleri büyüledi

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 06:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Baronun korosu izleyenleri büyüledi

Uzun yıllardır aralıksız çalışmalarını sürdüren Şef Sevim Taşçı yönetimindeki koronun vermiş olduğu konsere İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, Genel Sekreter Av. İlke Erol, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nilay Ertem Durlu ile çok sayıda avukat ve İzmirli sanatsever dinleyici olarak katıldılar.

Konser öncesi bir konuşma yapan Baro Başkanı Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu’nda sadece Türk Halk Müziği değil, sanatın birçok dalında çalışmalarını sürdüren avukatlardan oluşan toplulukların olduğunu ifade ederek, “Bu çalışmaları sergileyebilmek için aylarca çalışan meslektaşlarımızla gurur duyuyoruz” dedi. İzmir Barosu olarak sanatla ilgilenen avukatların çalışma yaptıkları alanları yenilediklerini ve gereken imkanları sağladıklarını söyleyen Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu Resim Grubu’nun 10 Kasım’da Selanik Barosu’nda kadın ve çocuk hakları temalı bir sergi açtığını ifade ederek, “Meslektaşlarımız yaptıkları çalışmalarla İzmir Barosu’nu artık yurtdışında da temsil ediyor ve baromuzun bakış açısını ortaya koyuyorlar” şeklinde konuştu.

Tüm salonun birlikte söylediği “Sarı Saçlım Mavi Gözlüm” şarkısının ardından Baro Başkanı Av. Aydın Özcan ve İzmir Barosu Kültür Sanat Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nilay Ertem Durlu, Şef Sevim Taşçı ve koro üyelerini tebrik etti. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.