TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başdaş’dan karara ret

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş başkanlığında gerçekleştirilen Konak Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısında, AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Sait Başdaş komisyonlardan gelen 2 nolu rapora itiraz etti

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Başdaş’dan karara ret

NİLGÜN TAZE

Konak Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş başkanlığında gerçekleştirildi. Yazı işleri müdürü, sosyal yardım işleri, özel kalem müdürlüklerinde değişikler yapıldığını ifade eden Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, görev yapmanın bir nöbet değişimi olduğunu belirterek yeni görevlerine başlayan birim görevlilerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Konak Beledyesinin bir bütün olduğunu ve farklı birimlerde çalışarak belediyecilik anlayışının bütünlüğünü kavramanın mümkün olacağını belirten Pekdaş, “Biz tüm çalışanlarımızla birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

Komisyonlardan geldiği şekliyle 2 nolu raporda yer alan yapılaşma koşullu özel sağlık tesisi olarak belirlenen Kahraman Mahallesi’ndeki özel sağlık tesisi parselinin yapılaşma koşullu ‘Özel Sağlık Tesis Alanı’ olarak belirlenmesine ilişkin imar planı değişikliğini uygun bulan imar komisyonu raporunun açıklanmasını isteyen AK Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Sait Başdaş, komisyon kararını reddetti. Yapılan açıklamaya karşı çıkan Başdaş, “Biz buraya daha önce bilindiği üzere ret vermiştik ancak yine aynı şey yapılıyor. Arka taraf yine düzenlenmeden duruyor. Biz buna ret veriyoruz” dedi.

MART KADINLARIN AYI

Kadınlara ilk olarak seçme ve seçilme hakkı verilme tarihinin 5 Aralık 1934 olduğunu hatırlatan Pekdaş, “1 mart 1935’de kadınlar milletvekili adayı olarak seçime girerek oy kullandılar. Bu tarihte 18 kadın milletvekili parlamentoya girdi. Mart ayının kadınlar günü ile bağlantılı olması, kadınların siyasete girerek seçme ve seçilme hakkını kullanması 83. yıl dönümü kutlu olsun. Kadınların hayatın her alanında yer alması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.