TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayakkabı Fuarı’nda ‘Hayal’ Koleksiyonu

2. Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması final defilesi ve Sertaç Delibaş gala defilesi ile bu yıl da ayakkabı modası fuara taşınıyor

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2017 08:27
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ayakkabı Fuarı’nda ‘Hayal’ Koleksiyonu

 Ayakkabı sektörünü canlandıran SHOEXPO, ticari öneminin yanı sıra defileleriyle de dikkat çekiyor. 41. SHOEXPO kapsamında fuarın açılış günü olan 7 Mart Salı günü 2 ayrı defile gerçekleştirilecek. 2. Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması final defilesi 18.30’da ve Sertaç Delibaş gala defilesi 19.30’da başlayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından 7-10 Mart 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan SHOEXPO – 41. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı’na sayılı günler kaldı. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olarak düzenlenen fuar; yeniliğin, özgün tasarımların ve öncü markaların buluşma noktası olacak.

“UMUT”, “SABIR” VE “HAYAL”

Sektöre yeni bir soluk kazandıran 2. Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması, ikinci yılında genç tasarımcıların sektöre girmeleri için fırsat yaratmaya devam edecek. 2. Uluslararası Ayakkabı Tasarım Yarışması final defilesinde, kadın ve erkek kategorilerinde toplam 19 ayakkabı jüri karşısına çıkacak ve yapılan değerlendirmenin ardından ödül töreninde kazananlar açıklanacak.

Gala defilesine imza atacak olan Sertaç Delibaş “Hayal” koleksiyonuyla fuarda, birbirinden özel tasarımlarını sergileyecek. 25 parçadan oluşan bu çok özel koleksiyon; umut, sabır ve hayal üçlüsünden esinlenerek oluşturulmuş. Adım adım hayalinizin size gelmesi dileğiyle hazırlanan koleksiyonda yılın ayakkabı modası gözler önüne serilecek.

B Holü, fuaye alanında gerçekleştirilecek olan defilelerle şehrin en renkli fuarı, SHOEXPO, yılın ayakkabı modasını ziyaretçilerine sunacak. Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) ve İzmir Ayakkabıcılar Odası destekleriyle düzenlenen SHOEXPO, modanın ve ticaretin buluşma noktası olacak. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.