TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Annie için son başvuru 1 Kasım

Mozart Akademi, dünyanın en ünlü çocuk müzikalleri arasında yer alan Annie’yi Türkiye’de ilk kez İzmir’de sahneye koymaya hazırlanırken, müzikalde başrolü oynayacak ve koroda yer alacak çocukların seçimi 1 Kasım 2017’ye kadar devam edecek. Annie rolünü dünyada ilk kez bir Türk kız çocuğunun oynayacağı müzikal başrol ve koro için başvurular www.annieturkiye.com internet adresinden yapılabiliyor

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 06:28
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Annie için son başvuru 1 Kasım

DİKKAT ÇEKEN MESAJLAR

Mozart Akademi Genel Müdürü ve opera sanatçısı İlhan Cinpir; Harry Potter Operası ve Jessy Müzikali gibi sanat eserlerinin Türkiye’deki ilk prömiyerlerini başarıyla gerçekleştirdiklerini anımsatarak, en büyük hayallerinden birinin Annie’yi Türkiye’de sahnelemek olduğunu söyledi.

Türkiye’de çok sesli müziğin yanı sıra; opera, bale ve müzikal gibi sahne eserlerini zor ve ulaşılmaz sanatlar olmaktan çıkarmayı amaçladıklarını kaydeden Cinpir; Annie’nin de müzikleri ve senaryosu itibarıyla sadece çocukların değil, her yaştaki izleyicinin beğenip keyif alacağı, yaşama dair dikkat çekici mesajları olan bir müzikal olduğunu belirtti.

İLK GÖSTERİM 2018 BAHARINDA

1977 yılından bugüne dünyanın onlarca ülkesinde sahnelenen ve Broadway’in en ünlü müzikalleri arasında yer alan Annie’nin kitapları, filmleri ve müzikal gösterimleriyle satış ve izlenme rekorları kırdığını anımsatan Cinpir, şu değerlendirmeyi yaptı: “Milyonlarca insanı etkilemeyi başarmış bir Brodway müzikalini ülkemizde ilk kez sahneleyecek olmak bize müthiş bir heyecan veriyor. Eserin Türkiye’deki tüm fikri mülkiyet ve gösterim haklarını satın aldık. Bu hayali bizlerle paylaşan çocuklarımızla birlikte Brodway yapımlarının artık ülkemizde de başarıyla sahnelenebildiğini kanıtlamak istiyoruz. Bu büyük iddianın heyecanı içindeyiz. Ancak ondan daha önemlisi, bu müzikalde Annie başrolünü oynayacak ve koroda yer alacak çocuklarımızın geleceğin ünlü sanatçıları olma potansiyeli taşımasıdır. Tüm dünyada çok yaygın şekilde sahnelenen ve izlenen bu büyük eseri, Türk çocukları ve gençlerinin sahne sanatlarındaki yetenekleri ile buluşturmayı amaçladık.” (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.