TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ameliyatsız yüz germe teknikleri 

Dermatoloji Uzmanı Dr. Güneş Ertürk, son yıllarda sıkça kullanılan ameliyatsız yüz germe işleminin tekniklerini anlattı. Ertürk’e göre işlem erken yaşlarda yapıldığında cildi ve yüzü koruyarak uzun vadede sarkma ve kırışmaların oranını azaltıyor

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 07:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ameliyatsız yüz germe teknikleri 

Dermatoloji Uzmanı Dr. Güneş Ertürk, ameliyatsız yüz germe tekniklerinden bahsetti. Ertürk, “Ameliyatsız yüz germe son yıllarda oldukça popüler. Yüzde yanaklar, çene hattı ve boyun bölgesindeki kırışık ve sarkmalar ameliyatsız işlemlerle toparlanabilmektedir. Özellikle 35-55 yaş aralığında daha etkili olan bu yöntemler sosyal-iş hayatına rahatlıkla devam edilebildiği için tercih edilmektedir. Ayrıca erken yaşlarda yapıldığında cildi ve yüz koruyarak uzun vadede sarkma ve kırışmaların oranını oldukça azaltmaktadır” dedi.

GENÇLİK AŞISI

Ertürk söz konusu teknikleri şöyle açıkladı: “Özellikle 30-40 yaş aralığında göz ve alın bölgesinde başlayan kırışıklık, çökme ve yanak bölgesinde hafif gevşemeler lazerler, radyofrekans, PRP ve mezoterapik yöntemlerden fayda görmektedir.  Bu yaş aralığında aşırı kilo alıp verme ve sigara içme sonucu fazla sarkma ve kırışma söz konusu ise hyaluronik asitli yarı mezoterapik yarı dolgu özelliğinde gençlik aşısı veya dolgular daha etkili olmaktadır.”

Ameliyatsız yüz germe işlemlerinin kişinin yüzünü ve cilt kalitesini koruduğuna da dikkat çeken Ertürk, “Yüz ve cilt yaşını 5-10 yıl geriye çeker. Kişi buradan tekrar yaşlanmaya devam eder. Düzenli olarak, yüzün  ihtiyacına  göre, abartılı olamayan  işlem yapılması kişinin doğal görünümünü korurken  yaşına göre genç tutar” dedi. (İHA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.