TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altın Palet Sualtı Şampiyonası

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilecek Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası Aydın Kuşadası’nda bugün başlıyor

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 08:20
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altın Palet Sualtı Şampiyonası

Kuşadası Adabanko ve Korumar Koyu’ndaki 4 ayrı dalış noktasında gerçekleştirilecek şampiyonluk yarışmalarında, 35 sualtı görüntüleme fotoğrafçısı ve eşleri olmak üzere toplam 70 katılımcı, fotoğraf kategorisinde balık, makro, konulu makro, geniş açı ve modelli geniş açı disiplinlerinde Türkiye Şampiyonluğu için yarışacak. Ayrıca video kategorisinde de Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecekler.  İki gün sürecek yarışlar saat 08.30’da başlayacak. Yarışmalar sonunda 5 ayrı disiplinde en iyi ilk üç fotoğraf seçilecek. Yarışılan kategorilerde alınan toplam puanlar sonrasında Türkiye Şampiyonu fotoğrafçı belirlenecek. Video kategorisinde ise en iyi puanı alan videoyu çeken yarışmacılar madalya kürsüsüne çıkacaklar. Kapanış ve ödül töreni 14 Ekim’de Kuşadası Kervansaray’da saat 19.00’da gerçekleştirilecek.

Önümüzdeki yıl yapılacak Sualtı Görüntüleme Avrupa Şampiyonası fotoğraf ve video kategorisinde gidecek milli takımları oluşturacak Türkiye Şampiyonası sonuçları, aynı zamanda 2019 Dünya Şampiyonası’na gidecek milli takım adayları için ilk ayağı oluşturacak.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç.Dr. Şahin Özen, Türkiye’nin eşsiz sualtı güzelliklerinin yarışmacıların gözlerinden sanata dönüştürecek görüntülere tanık olacağımız bu şampiyonanın sualtı sporlarında farklı bir önemi olduğuna dikkat çekti. Doç.Dr. Özen, şampiyonaya katılan bütün sporculara başarılar dileyerek, organizasyona destek veren yerel yönetim ve kuruluşlara teşekkür etti. Altın Palet Sualtı Görüntüleme Türkiye Şampiyonası, Kuşadası Belediyesi işbirliği ve Spor Toto Genel Müdürlüğü ile bazı kuruluşların desteğiyle gerçekleştiriliyor. (İHA/AYDIN)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.