TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

5 yıl aradan sonra duygusal buluşma

AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, oğlu Zerdeş’tin beş yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile buluşmasını sosyal medya hesabından duygu dolu satırlarla paylaştı

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2017 07:41
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
5 yıl aradan sonra duygusal buluşma

ADNAN AVUKA/MARDİN   

AK Parti 26. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na Eşi ve Oğlu ile katılan AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan ile bir araya geldi. Cumurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Zerdeşt ile yakından ilgilendi. 5 yıl aradan sonra Cumurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan ile bir araya gelen Zerdeşt’in mutluluğu ise gözlerinden okundu.

İşte Miroğlu’nun 5 yıl öncesi ve 5 yıl sonrası başlıklı duygulu paylaşımları: Yıl 2013, aylardan Mayıs... Zerdeşt, o vakitler yürüyordu, henüz tekerlikli sandalyeye mahkum değildi. Benim Karadenizli mert arkadaşım Çanakkale Kültür Turizm Müdürü Şinasi Haznedar, Zerdeşt’e Çanakkale’de bir sergi organizasyonu yapmış ve Zerdeşt okulda yaptığı el emeği göz nuru eserlerini, serginin açılışını yapan Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye annesi Canan Miroğlu’yla beraber, sevinç içinde takdim etmişti.. Zerdeşt sonrasında da Cumhurbabasıyla Ankara’da engelli istihdamı toplantısında karşılaşmış ve hal hatır sorulup el sıkışılmıştı. Ve dört-beş yıl sonra, Afyon’da bu defa yeni bir karşılaşma.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.