TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

26 Ekim’de Torbalı’da Cem Belevi rüzgarı esecek

Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. kuruluş yıl dönümü, Torbalı’da Cem Belevi konseriyle kutlanacak

Haber Giriş Tarihi: 12.10.2017 07:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
26 Ekim’de Torbalı’da Cem Belevi rüzgarı esecek

Türkiye Cumhuriyeti’nin resmen kurulduğu tarih olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, İzmir’in Torbalı İlçesi’nde bir dizi etkinlikle kutlanacak. Ünlü pop sanatçısı Cem Belevi, ilçede halka açık konser verecek.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 15 Temmuz hain darbe girişiminin Türkiye Cumhuriyetini ortadan kaldırmaya yönelik en ağır, en vahşice saldırılardan biri olduğunu, benzer potansiyel tehlikelerin hala bulunduğunu belirterek şunları söyledi: “Cumhuriyetimizi 2 bin 200 yıllık devlet geleneğimiz ile yaşadığımız coğrafyadaki bin yıllık Selçuklu ve Osmanlı mirasının, o günün zor şartlarında elde edilmiş bir kazanımı olarak görüyoruz. O nedenle cumhuriyetimize yakışır bir kutlama programı ile bu kutlu günü bir kez daha anacağız. Bizlere bugünü kazandıran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi hayırla yad edeceğiz. Bütün bunları kutlarken, özellikle vatandaşlarımıza 15 Temmuz hain darbe girişiminin ne anlama geldiğine de sürekli vurgu yapmak, duyarlı olmak, partimizin Genel Başkanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dikkat çektiği hususlarda dikkatli olmak zorundayız” diye konuştu.

Torbalı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı etkinlikleri kapsamında resim sergisi, konserler ve bir dizi sosyal etkinlik düzenleyecek. (İHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.