TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

15 Temmuz şehidinin kızına göz tedavisi

Ankara Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığına darbe girişimi sırasında yapılan saldırıda şehit düşen Emniyet Müdürü Dursun Acar'ın, gözlerinde katarakt rahatsızlığı olan 4 yaşındaki kızı Elif Naz Acar, Ege Üniversitesi Hastanesinde tedavi görecek

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2017 07:42
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
15 Temmuz şehidinin kızına göz tedavisi

Ege Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. Hatice Beril Dedeoğlu, 15 Temmuz’daki hain darbe kalkışması sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen Emniyet Müdürü Dursun Acar'ın gözlerinde katarakt rahatsızlığı olan kızı Elif Naz Acar'a sahip çıktı. Dedeoğlu, 15 Temmuz şehidi Acar'ın eşi Özgül Acar ile kızı Elif Naz'ı, rektörlük binasında konuk etti, küçük kıza oyuncak bebek hediye etti.

NE GEREKİYORSA YAPILACAK

Prof.Dr. Dedeoğlu, şehit eşi Özgül Acar ile görüşerek öncelikle başsağlığı diledi. Daha sonra Elif'in rahatsızlığı konusunda bilgi alan Prof.Dr. Dedeoğlu, Elif Naz'ın tedavisi için Ege Üniversitesi olarak ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini vurguladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir ziyareti sırasında minik Elif'in durumuyla bizzat ilgilendiğini ve tedavisinin yapılmasını istediğini hatırlatan Prof.Dr. Dedeoğlu, “Elif kızımızın gözlerinde doğuştan katarakt rahatsızlığı var. Tedavisinin Ege Üniversitesi Hastanesi bünyesinde yapılması için ne gerekiyorsa yapılacak. O bize şehidimizin emaneti. Güzel gözleri daha berrak görecek, ak elleri kalem tutacak, yazacak Elif Elif diye" dedi.

ÖN MUAYENE YAPILDI

Rektör Vekili Prof.Dr. Dedeoğlu, anne Özgül Acar ile birlikte Elif Naz'ın tedavisine başlanması için Ege Üniversitesi Hastanesine gitti. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Filiz Afrashi tarafından ön muayenesi yapılan Elif Naz Acar'ın tedavi sürecine burada devam edilecek. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.