TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe- 1461 Trabzon maçı ne zaman? Nerede?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. eleme turunda Göztepe evinde 1461 Trabzon ile kozlarını paylaşacak. Peki, Göztepe- 1461 Trabzon maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 12:14
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe- 1461 Trabzon maçı ne zaman? Nerede?

Ziraat Türkiye Kupası'nda büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite ve rekabet artıyor. Büyük heyecan yarın oynanacak 6 müsabakayla başlayacak. Türkiye Kupası’nda 4. eleme turu, tek maç eleme usulüne göre oynanacak. İzmir temsilcisi Göztepe ise 6 Aralık Çarşamba günü saat 14:00'da Gürsel Aksel Stadyumunda 1461 Trabzon ile karşı karşıya gelecek.

1461 Trabzon FK maçının biletleri bugün satışa çıkıyor. Göztepe kulübünün aldığı karar ile Kuzey tribünü için bilet satışı kapalı olacağı açıklandı. Kuzey tribününde kombinesi bulunan taraftarlar ise 1461 Trabzon FK maçına özel olarak karşılaşmayı Doğu tribününden takip edebilecek.

Sarı kırmızılılar en son TFF 1. Lig'de oynadığı maçta Giresunspor'u 3-0 mağlup etti.  Göz- Göz Stanimir Stoilov ile moral depoladı. 1461 Trabzon ise TFF 2. Lig'de Bucaspor 1928 ile 1-1 berabere kaldı. 1461 Trabzon FK ile karşılaşacak olan Göztepe, hazırlıklarına devam ediyor. Adnan Süvari Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanda oyuncular bir bölümü rejenerasyon çalışması yaparken, diğer futbolcular pas çalışması yaptı. Antrenmanın ikinci bölümü ise taktik çalışmasıyla sona erdi.

STANİMİR STOİLOV İLE 2'DE 2

TFF 1.Lig'de Göztepe sezona istediği gibi başlayamamıştı. Daha sonra üst üste alınan galibiyetlerle sarı kırmızılılar ivme yakaladı.  Kokovic yönetimindeki Göztepe, Kocaelispor maçından sonra zirve yarışında önamli kan kaybetti. Lig'in ilk haftalarında tribünlerde istifa Kokovic sesleri yankılanıyordu. Radomir Kokovic ise daha çok çalışarak hırsı ve inadıyla takımdan verim almak istemişti. Erzurumspor deplasmaında 3-2'lik skorla mağlup olan sarı kırmızılılarda taraftarların sabrı taştı. Göztepeli taraftarlar sosyal medya üzerinden teknik direktöre tepki gösterdi. Milli takım arasında kulübün yaptığı açıklama ile Radomir Kokovic görevinden ayrıldı.Kokovic'ten sonra takımın başına Bulgar antrenör Stanimir Stoilov getirildi. Stoilov ile yükselişe geçen Göztepe tecrübeli antrenörü ile 2'de 2 yaptı.

BU İÇRERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Fazla kilo ve inatçı yağlara karşı 10 etkili egzersiz!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.