TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF sınav sonuçları

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi vize sınavlarının son bulması ile sınava giren öğrenciler, notlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 09:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF sınav sonuçları

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi’nde eğitim gören öğrenciler için geçtiğimiz 25 -26 Kasım tarihleri, ara sınav olarak nitelendirilen vize sınavı dönemiydi. Bu tarih aralığında sınava katılım sağlayan öğrenciler için sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih önem kazandı. Peki ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ATA AÖF sınav sonuçları tarihi…

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI

ATA AÖF sınav sonuçları için geri sayım devam ediyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen sınav oturumlarının sona ermesi ile birlikte, sınavların değerlendirme işlemlerinin başladığı düşünülüyor. Değerlendirme işlemlerinin tamamlanmasının ardından öğrenciler, öğrenci otomasyonu üzerinden şifreleri ile giriş yaparak ATA AÖF sınav sonuçlarını görüntüleyebilecek. ATA AÖF’ün internet sitesinden yapmış olduğu açıklamaya göre, ara sınav sonuçları sınavların tamamlanmasını ardından 2 hafta içerisinde ilan edilecek.

Bu kapsamda öğrenciler, ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden girişi yaparak sorgulayabilecek.

ATA AÖF SINAV SONUÇ EKRANI

Sınav sonuçlarına obs.atauni.edu.tr adresi üzerinden Kullanıcı Adı ya da T.C kimlik numarası ve öğrenci şifresi ile giriş yapılarak ulaşılabilecek.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: YKS başvurusu ne zaman yapılacak? 2024 üniversite sınavı tarihi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.